Üniversiteli genç kız köprüden atladı

Adana'da Seyhan Nehri’ne atlayarak intihar eden üniversite öğrencisinin cesedine ulaşıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 11:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli genç kız köprüden atladı

Adana'da 1 yıl önce sevgilisi Gençlik Köprüsü'nden Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar eden üniversite öğrencisi aynı köprüden atlayarak kayboldu. Genç kızın babası ve arkadaşları nehir kıyısında gözyaşları içinde onun bulunmasını bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, 8 Nisan 2012 günü Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Osman Emre (22), saat 20.00 sıralarında Gençlik Köprüsü'nden Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar etti.

Bu olaydan sonra Emre'nin sevgilisi Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Derya Öcal'ın (23), psikolojisi bozuldu. Öcal, sevgilisinin ölümünün üzerinden yaklaşık 11 ay geçtikten sonra Gençlik Köprüsü'ne dün gece geldi. Öcal buradan arkadaşlarına Ahmet Arif'in "Vurulmuşum" isimli şiirini SMS olarak attı. Öcal, köprünün üzerine çıkıp bir süre bekledikten sonra kendisini nehre bıraktı. Öcal'ı gören vatandaşlar polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Ancak Öcal bir türlü bulunamadı. Olay yerine gelen su altı polisi genç kızı aramaya başladı ancak bulamadı. Bunun üzerine aramaya gece ara verilerek sabahın erken saatlerinde tekrar başlandı.

Mersinli olan Öcal'ın ailesine kızlarının Seyhan Nehri'nde kaybolduğu haberi verildi. Bunun üzerine çiftçilik yapan baba Özcan Öcal kızının kaybolduğu Gençlik Köprüsü'ne geldi. Baba polisin kızını bulmak için yaptığı arama çalışmalarını önce Seyhan Nehri kıyısından ardından da köprünün üzerine çıkarak izledi. Baba çaresizce nehrin kenarına diz çöküp kızının sağ salim bulunması için bekledi. Bu arada genç kızın sınıf arkadaşları gözyaşları içinde Öcal'ın bulanma çalışmasını izledi. Öcal'ın ev arkadaşı Sanem gözyaşları içinde "Neden yaptın" diye bağırdı. Baba Öcal, kızıyla en son dün akşam saat 18:00'da görüştüğünü kendisinden para istediğini belirterek, "Bende kızım sana yarın para gönderirim dedim. Kızımın benim bildiğim herhangi bir problemi yoktu. Niye intihar etmek istediğini bilmiyorum. Dün 22:00'dan bu yana kızımın bulunması için burada bekliyorum ama hala bulunmadı" dedi.

NEHRE ATLAYAN GENÇ KIZIN CESEDİ BULUNDU

Adana'da Seyhan Nehri'ne atlayarak intihar eden üniversite öğrencisinin cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Derya Öcal (23), pazar günü akşam saatlerinde arkadaşlarına cep telefonundan intihar edeceğini belirten mesajıyla Ahmet Arif'in 'Vurulmuşum' şiirini gönderip, Gençlik Köprüsü üzerinden Seyhan Nehri'ne atladı. Öcal'ı bulmak için 2 gündür yapılan arama çalışmaları sonuç verdi. Genç kızın cesedi, akşam saatlerinde atladığı nehirde bulundu.

Bir yıl önce sevgilisinin intihar ettiği yerden atladığı iddia edilen genç kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber