KKYDP'ye 13 başvuru yapıldı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında 7. Etap uygulamaları için İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne 13 adet hibe başvurusu yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
KKYDP'ye 13 başvuru yapıldı

Yapılan başvuruların değerlendirmesi İl Proje Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılarak sonuç raporları Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına gönderildi. Yapılan 13 başvurudan 1 başvuru, başvuru koşullarını sağlamadığından reddedildi, 12 projenin tamamı ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından programa alındı. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yürütülecek olan 7. etaba ait Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ gereğince; programa alınan projelerin hibeye esas proje tutarlarının yüzde 50'si hibe desteği olarak program bütçesinden karşılanacak.

Projelerin sonuçlanma tarihi itibariyle şahıslara gönderilen ve tamamlanması istenen belgelerin tamamlanmasının ardından İl Müdürlüğünde Devrekani Yem AŞ.'den Yahya Kirişoğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman arasında sözleşme imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber