İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

TBMM Genel Kurulu, Elektrik Piyasası Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine saat 14.00'de devam edilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Mart 2013 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, saat 11.00'de, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, saat 11.30'da, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, saat 12.00'de, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, saat 12.30'da, CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, saat 13.00'te, CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, saat 13.30'da, MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek.

TBMM Genel Kurulu, Elektrik Piyasası Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine saat 14.00'de devam edilecek.

Türkiye-Gürcistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Şahin, saat 10.00'da Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Arçil Habadze ile Dışilişkiler Toplantı Salonu'nda ( B Blok Üst Zemin) bir görüşme gerçekleştirecek. Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Şahin, saat 19.00'da da Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Arçil Habadze ve beraberindeki heyet onuruna TBMM Bahçe Lokantası VİP Salonu'nda bir yemek verecek.

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Azize Sibel Gönül, Norveç Heyeti ile Sivil Toplum Kuruluşlarından Uçan Süpürge Dernek Yönetimini Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Toplantı Salonu'nda kabul edecek.

Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Çevre Komisyonu saat 10.30'da, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu saat 11.00'de, Plan ve Bütçe Komisyonu ise saat 14.15'te toplanacak.

AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Tekelioğlu, Portekiz Parlamento heyetini saat 13.30'da AB Uyum Komisyonu Toplantı Salonunda kabul edecek.

Portekiz Parlamento heyeti, saat 14.15'te CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Niğde Milletvekili Doğan Şafak ile CHP Grup Salonunda görüşecek.

Portekiz Parlamento heyeti, saat 15.45'te MHP Grup Başkanvekili Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile Mehmet Şandır'ın makamında görüşecek.

Portekiz Parlamento heyeti, saat 16.30'da BDP Van Milletvekili Nazmi Gür ile BDP Grup Salonunda görüşecek.

Portekiz Parlamento heyeti, saat 17.15'te Basın Mensupları ile Parlamento Muhabirleri Derneğinde bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber