Duygulandıran hediye

Muğla'nın Fethiye İlçesinde yaşayan ve yakalandığı rahatsızlık sonucu iki ayağını da kaybeden 73 yaşındaki Ali Danacı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan tarafından tekerlekli sandalyeye hediye edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Duygulandıran hediye

Dolaşım bozukluğu teşhisi ile önce sağ, ardından da sol ayağını kaybeden Esenköylü 73 yaşındaki Ali Danacı bir süredir yatağa bağımlı halde yaşıyordu. 63 yaşındaki eşi Sevim Hanım ve gelini tarafından bakılan Ali Danacı, en çok da bu iki kadına yük olmasından dolayı üzüntü duyuyordu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan'a daha önceki bir Esenköy gezisinde ailenin durumu iletildi. Türkan da kendisine iletilen bu talebi kırmadı ve tekerlekli sandalye hediye ederek Ali Danacı ve ailesini sevince boğdu.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Koyuncu ile birlikte Danacı Ailesini evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yapan Türkan, Ali Danacı'nın sağlık sorunları hakkında bilgi aldı.

Tekerlekli sandalyenin yaşam mücadelesinde en büyük destekçisi olacağını ve bundan böyle daha az yardım alarak sokağa çıkabileceğini ifade eden Danacı, bir ilçe başkanının ve il yönetim kurulu üyesinin kendisini evinde ziyaret etmesinden dolayı da oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber