15 Mart 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Mart 2013 01:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AA GÜNDEMİ

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dünya Ticaret Örgütü Genel Direktörü Pascal Lamy ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

- Gül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde resepsiyon verecek.

2- Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, ''Yeni Anayasa'' konulu sempozyumun açılış törenine katılacak.

3- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Doğal Afet Sigortaları Kurumunun Deprem Haftası etkinliğine katılacak.

4- Suriye'deki gelişmeler takip edilecek.

5- Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ, Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapılacak.

6- TÜİK 2012 yılı Aralık ayı hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.

7- UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları çekilecek.


CİHAN GÜNDEMİ

POLİTİKA

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) basın toplantısına katılacak. (Ankara Rixos Grand Otel – 09.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, “2013 Rekabet Raporu' sunum ve değerlendirmesini yapacak. (Marriott Otel- 14.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Yılın Doktoru' seçilen Prof. Dr. Şevki Erdem'e ödülünü verecek. (Devlet Tiyatroları Leyla Gencer Sahnesi-19.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İzmir'de, Konak ilçesinde muhtarlarla bir araya gelecek. Yıldırım daha sonra “İzmir'den Türkiye ekonomisine bakış” konulu toplantıya katılacak. (13.00 – 16.00)

EKONOMİ

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ASKON'un düzenlediği “Pozitif Ayrışma Gösteren Türkiye Ekonomisinde Yeni Ufuklar” toplantısına katılacak. (10.00)

GÜNCEL

KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi tarafından düzenlenecek, “Kıbrıs'ta yaşanan gelişmeler” konulu konferansa katılacak. (18.00)

Şehitler Günü'nde şehit dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Ordusu Komutanı'nı ziyaret edecek. Kadifekale Hava Şehitliği'nde de tören yapılacak. (10.00)

Kayseri Erciyes Üniversitesi ile Kayseri Barosu tarafından "Yeni Anayasa Sempozyumu" düzenleniyor. Sempozyumun ilk günkü oturumunda Anayasa Başkanı Haşim Kılıç'ın konuşma yapması bekleniyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor-Trabzonspor maçı oynanacak. (20.00)

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor-SB Elazığspor maçı oynanacak. (20.00)

Eski milli futbolcu Rüştü Rençber, Çamlıca Coşkun Koleji'nde ödül törenine katılacak. (10.00)

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi Nyon'da belli olacak. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber