Özkan Demirçelik'ten modern öğrenci yurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hatice Sezer Anadolu Lisesi bahçesinde inşaatına başlanan 165 öğrenci kapasiteli Ayşe Özkan Öğrenci Yurdu'nun, önemli bir eksiği gidereceği bildirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2013 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özkan Demirçelik'ten modern öğrenci yurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hatice Sezer Anadolu Lisesi bahçesinde inşaatına başlanan 165 öğrenci kapasiteli Ayşe Özkan Öğrenci Yurdu'nun, önemli bir eksiği gidereceği bildirildi.

Öğrenci yurdunun temel atma törenine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Özkan Demirçelik A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever Uğur Özkan'ın, kardeşleri Mehmet ve Mustafa ile birlikte anneleri Ayşe Özkan adına yaptırdıkları yurt ile ilgili bilgi veren Gazeteci-Yazar Enver Altaylı, Uğur Özkan'ın 6 ay önce kendisini ziyareti sırasında annesi adına bir hayır yaptırmak istediğini belirtti.

Altaylı, "Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ile buluştuk. Hayırseverimiz bölgenin herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Başkan Barut, bölgenin en acil ihtiyacının bir öğrenci yurdu olduğunu ifade etti. Bunun üzerine karar verildi. Uğur Özkan ve kardeşleri bu yurdu anneleri merhum Ayşe Özkan adına yaptırıyorlar" dedi.

Öğrenci yurdunun bölgenin en modern yurdu olacağını kaydeden Altaylı, "Isıtması, soğutması, yemekhanesi, TV odaları, kütüphanesi ile dünya standartları düzeyinde 165 öğrencilik yurt inşallah Temmuz ayında hizmetine sunulmuş olacak" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber