Vali ile başkanın rüşvet kavgası

Haber Giriş : 12 Aralık 2005 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CİZRE'DE Milli Eğitim Bakanı Çelik beklenirken, Silopi Belediye Başkanı Kunur, Şırnak Valisi Güneş'e, ?Habur'da kamyonlardan rüşvet alınıyor? dedi.

ŞIRNAK Valisi Osman Güneş ile Silopi Belediye Başkanı Muhsin Kunur, Habur Sınır Kapısı'nda meydana gelen rüşvet olaylarını tartıştı. Şırnak'a gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, İdil'de Çok Programlı Lise açtı. Şırnak'ta da okul açılışlarına katılan Bakan Çelik, bölge değerlendirme toplantısı için Cizre Öğretmenlerevi'ne geçti. Şırnak ve bütün il ve ilçe yetkilileri toplantıya katılmak üzere Cizre Öğretmenlerevi'nde bulundu.

Toplantıya az bir zaman kala, Başkan Kunur, Habur Sınır Kapısı ile ilgili Vali Güneş'e ?Habur yolunda birileri rüşvet alıyor? dedi. Tartışma alevlenirken, Vali Güneş, ?Ben oradan 5 memuru açığa aldım, daha ne diyorsun. Bunları halk alıştırıyor. Bu tür olaylar karşısında sizlerin de bizlere yardımcı olması gerekir. 73 plakalı şoförler de sorun çıkartıyor? şeklinde cevap verdi. Araç kuyruklarındaki haksızlıkların nedenini alınan rüşvetlere bağlayan Belediye Başkanı Kunur, ?Bu türlü haksızlıklar olmasa yüzlerce şoför gidiyorsa bir kısmı gidemiyorsa bunu önlemeliyiz? sözleriyle tartışmayı sürdürdü. Büyümeye başlayan sözlü tartışma, Çelik'in salona gelmesi ile son buldu.

tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber