'Öğretmen mutlu, öğrenci mutlu ve mutlu öğretmende mutlu'

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Benchmarking Çalışmaları kapsamında "Öğretmenlerin Doğum Günlerini Kutlama" projesi kutlamalarına hayata geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 20:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Öğretmen mutlu, öğrenci mutlu ve mutlu öğretmende mutlu'

Pazarlar İlçesinde "Öğretmenlerin Doğum Günlerini Kutlama" projesi Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesinde uygulamaya başlandı.

İlçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Hüseyin Çapar, öğretmen ve idarecilerinin katılımıyla Matematik Öğretmeni Mutlu Karabulut'un doğum günü kutlandı.

Kutlama töreninde İlçe Kaymakamı İshak Çınar, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan bu projeyi çok manidar buldum. Projenin sloganına uygun bir şekilde doğum gününü kutladığımız öğretmen arkadaşımızın adının da mutlu olması güzel bir tevafuk oldu. Diye biliriz ki "Öğretmen Mutlu, Öğrenci Mutlu, Mutlu Öğretmende mutlu" bizim için önemli olan sizin moralinizin en üst seviyede olmasıdır. Çünkü eğitimin temel unsuru sizlersiniz. Amacımız sizleri mutlu kılmak. Biliyoruz ki siz mutlu olduğunuz zaman öğrenci de mutlu olacak, eğitim ve öğretim bundan olumlu bir şekilde etkilenecektir. Doğum gününüz hayırlı olsun."dedi.

Doğum günü kutlanan Mutlu Karabulut ise, "Çok duygulandım, böyle bir parti beklemiyordum, sürpriz oldu. Bize verdiğiniz değerden onur duydum.

Bu doğum günü partisini tüm öğretmenler adına yapılmış olarak kabul ediyorum. Teşekkür ederim" dedi ve alkışlarla pastayı kesti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber