Dolandırıcılar özel hastaneleri kullanarak para almaya çalışıyor

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Dr. Hulusi Söğütlü, dolandırıcıların hastanelerinin ismini kullanarak vatandaştan para talebinde bulunduğunu belirterek, vatandaşların telefonla gelen para taleplerini yerine getirmemelerini istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mart 2013 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dolandırıcılar özel hastaneleri kullanarak para almaya çalışıyor

Yozgat Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Dr. Hulusi Söğütlü, bazı isimsiz şahıslar tarafından vatandaşların aranarak, kendilerinin bildireceği hesaplara para yatırıldığı taktirde hem Özel Yozgat Şifa Hastanesinden ücretsiz check-up hizmeti alacakları hem de kendilerine kargoyla iphone marka Cep telefonu gönderileceği söylendiğini öğrendiklerini belirterek, "Kendisinin arandığını söyleyerek hastanemize başvuran

bir vatandaşımızın duyarlı davranması sonucunda bu dolandırıcılık ortaya çıkmıştır. Böyle bir durumun hastanemiz ile kesinlikle hiçbir bağlantısı olmayıp vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.

Özel Yozgat Şifa Hastanesi olarak, bu duyarlı vatandaşın bilgilendirmesi sonucu İl Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Başhekim Söğütlü, "Tüm vatandaşlarımızın bu konuda dikkat etmelerini ve bu tür telefonlarla kendilerinden para, kontör ve benzeri maddi ödemeler istendiğinde hemen polise başvurmalarını önemle rica ediyoruz. Hastanemizin adını kullanarak para talebinde bulunan vatandaşlara inanmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber