Polisten Sasonlu öğrencilere jest

Batman'ın Sason İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik polis-çocuk ilişkilerini geliştirerek saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesi ayrıca polisin korkulacak değil, güveni temsil ettiği duygusunun verilebilmesi için çeşitli faaliyetler düzenledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten Sasonlu öğrencilere jest

Batman'ın Sason İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik polis-çocuk ilişkilerini geliştirerek saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesi ayrıca polisin korkulacak değil, güveni temsil ettiği duygusunun verilebilmesi için çeşitli faaliyetler düzenledi.

Sason Emniyet Amirliği, emniyet teşkilatının sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede ihtiyacı olan öğrencilere giyim yardımında bulunup vatandaşlara ve çocuklara hizmet etme gayreti gösteriyor. Kıyafetleri ilçe okullarında öğrenim gören maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtan İlçe Emniyet Amiri Sadi Erkuni, kıyafet yardımı ile polis halk kaynaşmasına katkı sağladıklarını belirtti. Hediye paketlerini polis amcalarının elinden alan öğrenciler mutlu olduklarını söyleyip, teşekkür etti. Ayrıca proje kapsamında Sason'da öğrenim gören öğrenciler Sason Emniyet Amirliği tarafından Batman'a götürerek sinema izlettirdi. Öğrencilere sinema süresinde balonlar, bayraklar dağıtıldı. Sinemadan sonra öğrencilere yemek yedirildi.

Sason Emniyet Amirliği'nden yapılan açıklamada; öğrencilere sinema keyfi yaşatmakla emniyet teşkilatı olarak onların sosyal hayatlarına ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıldığı belirtildi. Polis amcalarıyla unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirten öğrenciler ise Sason Emniyet Amirliği ekiplerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber