Minik öğrencilerden örnek yardım

Hayat Ağacı Dermeği'nin oyuncak kampanyasına katkı sağlayan minik öğrenciler, kendi oyuncaklarını bağışlayarak, yardımlaşma ve paylaşma anlamında büyüklere örnek olacak bir davranışa imza attılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Minik öğrencilerden örnek yardım

Hayat Ağacı Dermeği'nin oyuncak kampanyasına katkı sağlayan minik öğrenciler, kendi oyuncaklarını bağışlayarak, yardımlaşma ve paylaşma anlamında büyüklere örnek olacak bir davranışa imza attılar.

Hayat Ağacı Derneğinin, yardımlaşma ve paylaşmayı öğretmek maksadıyla Gıda Bankası'ndan yardım alan ailelerin çocuklarına dağıtılmak üzere başlattığı "Oyuncak Toplama Kampanyası" büyük ilgi görüyor.

Vali Bekir Aksoy İlkokulu'ndan eğitim gören minik öğrenciler oyuncaklarına bağışlayarak kampanyaya katıldılar. Okul Müdürü Nadi Aksoy, 1-F Sınıfı öğretmeni Esengül Tahran, okul aile birliği temsilcileri ve öğrenciler, Hayat Ağacı Derneğini ziyaret ederek, okullarında toplamaya devam ettikleri oyuncakların bir kısmını teslim ettiler.

Vali Bekir Aksoy İlkokulu 1-F Sınıfı öğretmeni Esengül Tahran i Gıda Bankası'nda bulunmaktan dolayı memnuniyetini belirterek, oyuncak kampanyası vesilesiyle evlerindeki oyuncaklardan bağışlayan çocukların, bu davranışlarını ömürleri boyunca unutmayacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber