Görme engelli Onur geçer, yüzmede Türkiye şampiyonu oldu

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Görme Engeliler Türkiye Yüzme Şampiyonası sonunda sporcumuz Onur Geçer 50 mt. Serbest S13 branşında rakiplerini yenerek Türkiye birincisi olarak göğsümüzü kabartmıştır"dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2013 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Görme engelli Onur geçer, yüzmede Türkiye şampiyonu oldu

Bağcı, Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanlığı 2013 yılı faaliyet programında yer alan 'Görme Engeliler Türkiye Yüzme Şampiyonası 15-17 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapıldığını ve şampiyonaya Adıyaman'dan 1 antrenör 2 sporcu ile katılım sağlandığını söyledi.

Adıyaman'da Yüzme sporunun yaygınlaştığını belirten Bağcı, "Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Görme Engeliler Türkiye Yüzme Şampiyonası sonunda sporcumuz Onur Geçer 50 mt. Serbest S13 branşında rakiplerini yenerek Türkiye 1'si olarak göğsümüzü kabartmıştır. İlimize bu sevinci yaşattığı için teşekkür ederim. Görüldüğü gibi diğer branşlarda olduğu gibi Onur Geçer'in başarısı da tesadüf değildir. Bu başarılar çok çalışmamızın karşılığıdır. Ben ilimizi başarı ile Antalya'da temsil ederek dereceye giren sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber