'Polis amcadan mektup var' projesi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından başlatılan "Polis Amcamdan Mektup Var" projesi kapsamında ilkokul öğrencileri emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından başlatılan "Polis Amcamdan Mektup Var" projesi kapsamında ilkokul öğrencileri emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

Proje kapsamında Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri kendilere verilen mektuplara karşılık vererek polis ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattıkları mektupları Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan'a teslim ettiler.

Toplum Destekli Polisler öğrencilerin mektuplarını okudular. Öğrencilerin kendilerine yazdıkları mektupları başarılı bulduklarını ve çok etkilendiklerini belirten Ayhan, ilçe genelinde 10 bin ilkokul öğrencisine içeriğinde uyarıların bulunduğu mektuplar verildiğini, verilen bu mektuplara karşılık olarak da öğrencilerin kendilerine karşılık yazdıkları mektupların ellerine geçmeye başladığını söyledi.

Ziyaretin ardından Uğurtan Koray Ayhan, öğrencilere ilçe emniyet müdürlüğünü ve yeni hizmete giren mobese merkezini gezdirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber