TIR, polis otosu önüne katıp sürükledi: 2'si polis, 6 kişi yaralandı

Ordu'da hareket halindeki TIR, emniyet şeridindeki otomobile çarptıktan sonra bir polis otomobilini de önüne alarak 150 metre sürükledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2013 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TIR, polis otosu önüne katıp sürükledi: 2'si polis, 6 kişi yaralandı

Olay bugün öğle saatlerinde merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi Sagra Kavşağı yanında meydana geldi. Giresun- Ordu karayolunda kent merkezi yönüne giden 48 yaşındaki Bayram Can yönetimindeki 27 BJ 572 plakalı TIR, emniyet şeridinde park edilen Cevdet Uludağ'a ait 52 AF 977 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan TIR daha sonra polis memuru Ahmet Kaya yönetimindeki 52 A 4678 plakalı polis otomobilini önüne katarak 150 metre sürükledikten sonra durabildi.

Kazada TIR şoförü Bayram Can, polis otomobili içindeki Ahmet Kaya ve yanındaki Murat Karakaya ile emniyet şeridinden kaldırıma fırlayan otomobilin çarpması sonucu, burada yaya olarak bulunan Cevdet Uludağ, 47 yaşındaki Emrullah Coşkun ile kardeşi 34 yaşındaki Hamdullah Coşkun yaralandı.

Yaralılar, çevrede bulunanların yardımıyla gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Giresun- Ordu karayolu bir süre trafiğe kapanırken yaklaşık yarım saat aradan sonra yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı. Kaza yerindeki Emniyet amirleri ve polis memurları görüntü almaya çalışan gazetecilere tepki gösterdi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber