Karı koca sağlık ocaklarını soymaktan yakalandılar

Bursa'da hasta gibi gittikleri sağlık ocağında çalışanların çantasını çaldığı iddiasıyla 30 yaşındaki Yağmur K.ile aynı yaştaki eşi Hasan K.polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2013 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karı koca sağlık ocaklarını soymaktan yakalandılar

Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi Çarşamba Sağlık Ocağı'na dün hasta gibi gelip, çalışanların odasına girerek burada bulunan üç çantayı alan Yağmur K. ile kendisine eşlik eden eşi Hasan K., sağlık ocağında görevli bir kişi tarafından yakalandı. Çantayı bırakan Yağmur K. ile kocası kaçtı. Bu olaydan 30 dakika sonra bu kez Elmasbahçeler Mahallesi'ndek sağlık ocağına giden Yağmur K. ve eşi, çay ocağında görevli Yıldız K.'nin, içersinde 20 çeyrek altın bulunan çantasını alarak kaçtılar. Her iki olayla ilgili araştırma yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, güvenlik kameralarını izledikten sonra zanlıların "Hırsızlık" suçundan bir çok kaydı bulunan Yağmur K. ile Hasan K. olduğunu belirledi. Zanlılar evlerinde olay günü giydikleri kıyafetlerle birlikte yakalandılar.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarında suçlamaları kabul etmeyen Yağmur ve Hasan K., ifadelerinin ardından adliyeye çıkartıldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber