YGS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

Bu hafta sonu yapılacak olan YGS'ye girecek olan öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 23:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YGS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

Bu hafta sonu yapılacak olan YGS'ye girecek olan öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Sınava katılacaklar öğrenciler ve YGS görevlileri, sınav giriş ya da görevli belgelerini göstermek suretiyle belediye otobüslerinden ve deniz ulaşımından 07.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabilecek. Büyükşehir Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise, 'Sınav var, klakson çalmayınız' şeklindeki tabelaları okullara yakın bölgelere yerleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Pazar günü yapılacak olan YGS kapsamında öğrencilere ve sınavda görevli öğretmenlere herhangi bir ücret vermeden ulaşım imkanı sağlanacağı bildirildi.

Büyükşehir olarak öğrencilere ulaşımda kolaylık sağlandığı belirtilen açıklamada, ayrıca araç sürücülerinin sınav süresince klakson çalmalarının ya da herhangi bir gürültü yapmanın yasaklandığı kaydedildi. Açıklamada Büyükşehir'e bağlı İSU, Fen İşleri, Park Bahçeler gibi birimlerin sınav boyunca çalışma yapmayacağı da belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber