Beşiktaş'ta servis minibüsünün karıştığı kazada 6 yaralı

Beşiktaş'ta arıza nedeniyle sağ şeride park edilen otomobili geç fark ederek şerit değiştirmeye çalışan kamyonete, arkadan gelen servis aracının çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mart 2013 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beşiktaş'ta servis minibüsünün karıştığı kazada 6 yaralı

Yeni Ulus Yolu Etiler yönünde saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada, Hakan Demir 35 SDS 02 plakalı kamyoneti ile Özgür Demirkol'un arıza yüzünden sağ şeritte durdurup aşağıya indiği otomobiline çarpmamak için şerit değiştirmek istedi.

Bu sırada sol şeritten seyir halindeki bir alışveriş merkezinin Şeref Türkan yönetimindeki 34 TL 3196 plakalı servis aracı önce kamyonete, sonra da çelik halat bariyerlere çarptı. Kazada servis şoförü Şeref Türkan, hava yastığının açılması ile yara almazken, 13 yolcudan 5'i ile kamyonet sürücüsü Hakan Demir, çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza ve çevrede toplananlar nedeniyle Yeni Ulus Yolu durma noktasına geldi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük yaşadı. İlk müdahaleden sonra 6 yaralı, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Otomobil sürücüsü Özgür Demirkol ile servis aracının şoförü Şeref Türkan, ifadelerine başvurulmak üzere, polis merkezine götürüldü. Servis minibüsünün şoförü Şeref Türkan, "Kamyonet önümdeydi. Sinyal vermeden aniden şerit değiştirdi. Sollama yapınca frene basıp arabayı kaydırdım sonra vurdum arabaya" diye konuştu.

Kapanan yol, çekicilerin araçları çekmesi, belediye ekiplerinin temizlemesinden sonra açıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber