7 yaşındaki çocuk hastanenin çatısından atlayarak intihar etti

BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve zihinsel engelli olduğu belirtilen 7 yaşındaki Özkan Tosun'un, sabah çatıya çıkarak intihar ettiği iddia edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Mart 2013 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
7 yaşındaki çocuk hastanenin çatısından atlayarak intihar etti

Karlıova'da dün akşam evde rastgele bazı ilaçları aldığı belirtilen Özkan Tosun, annesi Gülistan Tosun tarafından Karlıova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Midesi yıkanan küçük Özkan, 24 saat müşahade altında tutulmak üzere hastaneye yatırıldı. Sabah saat 06.00'da kendisini kontrol eden hemşirenin ilaç almak için çıkmasından sonra küçük Özkan da yataktan çıkarak diğer odalara girip çıkmaya başladı. Peşinden giden anne Gülistan Tosun, bir anda oğlunun nereye gittiğini göremedi. Bir süre sonra dışarda, kanlar içerisinde bir çocuk cesedinin olduğu haberini alan anne Gülistan Tosun, bağırmaya ve koşarak aşağı inmeye başladı. Oğlunu kanlar içerisinde görünce sinir krizleri geçiren anneyi doktorlar ilaç vererek sakinleştirdi.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan incelemede zihinsen engelli Özkan Tosun'un odalara girip çıktıktan sonra hastanenin çatı katına çıktığı ve ordan da atladığını tespit etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber