Ayrılmak istediği sevgilisinin boğazını kestiği genç kızın yaşam savaşı sürüyor

Samsun'da ayrılmak istediği sevgilisi 18 yaşındaki Mecit Özbaran tarafından 4 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesildiği iddia edilen 19 yaşındaki Serpil Öztürk, yoğun bakım servisinde 3 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2013 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayrılmak istediği sevgilisinin boğazını kestiği genç kızın yaşam savaşı sürüyor

Samsun'da ayrılmak istediği sevgilisi 18 yaşındaki Mecit Özbaran tarafından 4 yerinden bıçaklandıktan sonra boğazı kesildiği iddia edilen 19 yaşındaki Serpil Öztürk, yoğun bakım servisinde 3 gündür yaşam mücadelesi veriyor. Genç kızın inşaat işçisi babası Orhan Öztürk, "Kızımın bu kişiyle görüştüğünü bilmiyordum. Bilseydim engel olurdum" dedi.

Olay geçen cuma günü İlkadım İlçesi sahil yolu üzerinde meydana geldi. Canik İlçesi'ne bağlı Çamalan Köyü'nde oturan üniversite öğrencisi Mecit Özbaran, duygusal ilişki yaşadığı Serpil Öztürk'le buluştu. İddiaya göre genç kız, Mecit Özbaran'dan ayrılmak isteyince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle öfkeye kapılan Mecit Özbaran, üzerinde bulunan bıçağı çekip Serpil Öztürk'ün göğüs ve karın bölgesine 4 kez sapladı. Genç kız yere düşerken de boğazını kesti. Kanlar içinde kalan Serpil Öztürk, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Mecit Özbaran ise olay sırasında çevrede bulunan bir polis tarafından yakalandı. Polis soruşturmasının ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Özbaran, kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Boynuna aldığı bıçak darbesi sonucu şah damarı kesilen Serpil Öztürk ise Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ameliyat edildi. 3 gündür tedavisi Yoğun Bakım Servisi'nde devam eden genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Genç kızın Düzardıç Köyü'nde oturan ailesi ve yakınlarının Yoğun Bakım Servisi önündeki bekleyişi de sürüyor.

40 yaşındaki Pamuk ve 43 yaşındaki Orhan Öztürk çiftinin 4 çocuğundan tek kız çocuğu olan Serpil Öztürk'ün, liseyi bitirdikten sonra kısa süreli dikiş ve nakış işinde çalıştığı ancak şu an işsiz olduğu belirtildi.

İstanbul'da inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan baba Orhan Öztürk, olayı öğrenir öğrenmez hemen Samsun'a geldiğini belirterek, "Bıçaklayan kişinin bizim yakın bir köyden olduğunu duydum. Tanımıyorum. Kızımın boğazını kesmiş. Öldürmeye teşebbüs etmiş. İnsan olan bir kişinin yapamayacağı bir şey bu. Bu kişinin cezalandırılmasını istiyoruz. Kızımın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kızım nişanlı ya da sözlü değildi. Bu kişiyle arkadaş olduğunu da bilmiyordum. Bilseydim engellerdim" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber