Gebze'de bıçaklı kavga: 3 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2013 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gebze'de bıçaklı kavga: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Sertekin A, İrfan C. ve Uğur Ç. isimli gençler telefonla birbirlerine adres verdikten sonra Gebze çarşıda buluştular. Buluştuktan kısa bir süre sonra tartışma kavgaya dönüştü. Tarafların bıçak çıkartması ile birlikte büyüyen kavga sonucu gençlerin hepsi yaralanarak hastanelik oldu.

Nedeni bilinmeyen kavgada, çekilen bıçaklar sonucu İrfan C.'nin parmağı koptu. Sertekin A. isimli genç kalçasından ve kolundan yaralandı. Kavga başladıktan kısa süre sonra olay yerine gelen emniyet güçleri öfkeli grubu durdurmakta güçlük çekmesi üzerine, çevik kuvvet ekipleri olay yerine takviye ekip gönderdi. Olayla ilgili birçok kişi gözaltına alındı. Emniyet güçleri kavgayı izlemek isteyen meraklı vatandaşları dağıtmakta ise güçlük yaşadı.

Olayda yaralananlardan ikisi Fatih Devlet Hastanesine gönderilirken diğer yaralı ise Darıca Farabi Devlet Hastanesine gönderildi.

Kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan bir kişi ise uzun süre olay yerinde bekledi. Kanlar içerisinde kalan yaralıya tesadüf eseri olay yerinde bulunan bir sağlıkçı müdahale etti. Eski Çarşı'yı kan gölüne çeviren olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber