Çorlu MYO'da muhasebe konferansı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kişisel Gelişim Topluluğu tarafından Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nda (Çorlu MYO) konferans düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2013 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çorlu MYO'da muhasebe konferansı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Kişisel Gelişim Topluluğu tarafından Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nda (Çorlu MYO) konferans düzenlendi.

Kişisel Gelişim Topluluğu kariyer günleri kapsamında muhasebe konulu konferans Çorlu MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yazar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) ve Öğretim Görevlisi Dursun Ali Yaz, SMMM Suzan Tübek ve SMMM, Bağımsız Denetçi Hüseyin Amanet'in konuşmacı olarak yer aldığı konferans ve söyleşiye okulun Muahsebe, İşletme ve Pazarlama bölümü öğrencileri ile öğretim görevlileri katıldılar.

NKÜ Kişisel Gelişim Topluluğu tarafından kariyer günleri kapsamında organize edilen konferans ve söyleşide konuşmacılar öğrencilere muhasebe mesleğinin dünü, bugünü ve yarını, muhasebecilerin kurumsallaşma çabaları, üniversite öğrencilerini gerçek hayatta bekleyenler, muhasebe mesleğinin sunduğu iş alanları, getirisi ve gereken nitelikler konularında sunumlar gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta konuşmacılar Dursun Ali Yaz, Suzan Tübek ve Hüseyin Amanet öğrencilerden gelen soruları da yanıtladılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber