Hastane hırsızı kameraya yakalandı

Kartal’da bir hastaneye dadanan hırsızlar, yarım saat içerisinde iki doktorun laptopunu çaldı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar polis tarafından her yerde aranıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane hırsızı kameraya yakalandı

Olay 21 Mart günü Kartal Megapol Tıp Merkezi'nde yaşandı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olay akşam saatlerinde yaşandı.

Görüntülerde Tıp Merkezi'ne gelen iki kişiden biri kapıda beklerken, diğeri ise içeri giriyor. Hastanenin içerisinde bir süre dolaşarak keşif yapan hırsızlık zanlısı, daha sonra ikinci kata çıkıyor. Gözüne kestirdiği doktor odasının önündeki koltukta oturan zanlı, temizlikçilerin işini bitirmesini bekliyor. Daha sonra harekete geçen zanlı, boş doktor odasına girerek saniyeler içerisinde laptopu çalıyor. Çaldığı laptopu kapıdaki arkadaşına veren zanlı bir kez daha harekete geçiyor ve bu kez ikinci doktorun odasına giriyor. Yarım saat içerisinde iki doktorun laptopunu çalan zanlı, kapıdaki arkadaşı ile birlikte uzaklaşıyor.

Olay, laptoplarının çalındığını anlayan doktorların hastane güvenliği ve polise haber vermesiyle ortaya çıktı. Tıp Merkezi'ne gelen polis, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Polis kimliği tespit edilen zanlıları her yerde arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber