Muğla'da kaliteli okullar ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu ve Yılın Kaliteli Ekibi dallarında Muğla il genelinde dereceye giren okulların ve ekiplerin plaketleri İl Özel İdare konferans salonunda düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muğla'da kaliteli okullar ödüllendirildi

Törene Vali Fatih Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplam Kalite Yönetimi ödüllerinden Yılın kaliteli Okulu/Kurumu dalında birinciliği Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, ikinciliği Göcek Deniz Temiz İlkokulu aldı. Yılın Kaliteli Ekibi dalında ise birinciliği Kavaklıdere Çamlıbel Çatak Köyü İlkokulu, Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ikinci ve Fethiye Güneşli İlkokul ve ortaokulu da üçüncülüğü aldı.

Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu dalında birinci olan Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ile Yılın Kaliteli ekibi dalında birinci olan Kavaklıdere Çamlıbel Çatak İlkokulunun ödüllerini Vali Fatih Şahin verdi. İkinci ve üçüncülerin ödüllerini ise İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar verdi.

Vali Fatih Şahin, böylesine güzel örneklerin tüm il genelindeki okullara yayılmasını isteyerek, "Çocuklarımızın okullara severek gelmesi ve özgüvenlerini kazanabilmeleri için bu tür faaliyetlerin artması gerekir. Milli eğitim camiası çok farklı bir camia ve bu tür ödül alan okulların artmasını istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber