Kuaförden hırsızlığa 3 gözaltı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir kuaförden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen ikisinin yaşı 18'den küçük 3 kişi, polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Mart 2013 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuaförden hırsızlığa 3 gözaltı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir kuaförden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen ikisinin yaşı 18'den küçük 3 kişi, polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin parmak izlerinin, 12 gün önce çalınan ve bir arazide terk edilmiş halde bulunan otomobildeki izlerle uyuştuğu belirlendi.

Beldibi Beldesi, Atatürk Bulvarı'ndaki bir kuaföre, bugün saat 03.00 sıralarında, kapıyı zorlayarak giren 3 kişi, yazar kasa, fön makinesi, saç düzleyici ve diğer malzemeleri çaldı. İşyerinden çıkarken, devriye görevi yapan polis ekibi tarafından fark edilen şüpheliler koşarak kaçmaya başladı. Polis, çaldıkları malzemelerle kaçmaya çalışan M.U. (23), E.D. (15) ve Ş.D.'yi (16), 20 dakikalık kovalamacanın ardından yakaladı. Şüphelilerin parmak izlerinin, geçen 17 Mart'ta Kemaraltı Mahallesi, 95 Sokak'tan çalınıp, daha sonra boş bir araziye terk edilen otomobildeki izlerle uyuştuğu belirlendi.

'Hırsızlık' suçundan sabıkalı M.U. ve diğer iki şüpheli, polisteki sorgularında kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Polisteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber