Valinin eşi, üçüz ninelere misafir oldu

Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, yeni evlerine kavuşan Perşembe ilçesine bağlı Yazlık köyünde yaşayan 82 yaşındaki üçüz nineleri huzurevinde edindikleri arkadaşları ile birlikte yeni evlerinde ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2013 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Valinin eşi, üçüz ninelere misafir oldu

Gül Düzgün, beraberinde Vali Yardımcısı eşleri Aytaç Demir, Serpil Ağbal, Perşembe Kaymakamı'nın eşi Sema Küçük, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramoviç ve Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan bir grup yaşlı ile birlikte Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı üçüz ninelerin yeni evlerine misafir oldu.

Üçüz ninelerle yakından ilgilenen Gül Düzgün, "Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde biz de üçüz ninelerimizle yakından ilgilenerek, yeni evlerinin yapılmasıyla birlikte daha iyi şartlara kavuşan Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı üçüz ninelerimizi yeni evlerinde ziyaret etmek istedik ve onlara misafir olduk. 3 ay süreyle beraber kalarak dost oldukları huzurevi sakinleri ile birlikte Yazlık köyüne üçüz ninelerimizin yanına misafirliğe geldik" diye konuştu.

Üçüz ninelerin bakımlarının yeğenleri Emine Sarı tarafından yapıldığını belirten Gül Düzgün, "Üçüz ninelerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Her zaman onların yanındayız" şeklinde konuştu.

Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı 82 yaşındaki üçüz nineler, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimiz Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün hanımefendi, bizlere daima sıcak ve yakın bir ilgi göstererek, her zaman yanımızda oldular. Huzurevinde kaldığımız süre içerisinde de bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, diğer protokol eşlerine de bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz" diyerek, çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Gül Düzgün, üçüz ninelerin yaşadığı Yazlık köyündeki ziyaretin ardından huzurevi sakinleri ile birlikte Perşembe İlçesi Çaytepe mevkisinde bulunan "Güneşin Denizde Yüzdüğü Yer" olarak tanımlanan Yason Burnu'na da uğradı. Burada çay içerek, türküler söyleyen huzurevi sakinleri, bir süre huzurevinde beraber kaldıkları Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı üçüz nineleri ziyaret etmekten çok mutlu olduklarını ve hasret giderdiklerini söyleyerek, güzel bir gün geçirmelerine vesile olan Gül Düzgün'e teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber