Kozanlı şehit polis toprağa verildi

Şırnak'ın İdil ilçesinde Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'a eşlik ettiği sırada meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki polis memuru Serkan Ağca'nın cenazesi, Adana'nın Kozan ilçesinde toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2013 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kozanlı şehit polis toprağa verildi

Karayolu ile sabaha karşı Kozan'a getirilen cenaze, Kozan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Daha sonra şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu alınarak Varsaklar Mahallesi'nde bulunan baba evine getirildi. Trabzon'da uzman çavuş olan şehidin ağabeyi Ersin Ağca, babası ile bir süre sarılarak ağladı. Burada bir süre bekletilen Ağca'nın cenazesi, Kozan Şehir Mezarlığı'na getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından şehit polis memurunun cenazesi, tören mangası eşliğinde omuzlara alınarak mezarlık içerisinde bulunan Polis Şehitliği'nde defnedildi.

Cenaze törenine Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal İşler Daire Başkanı Hüseyin Alsancak, Kozan Kaymakamı izzettin Sevgili, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, belediye başkan yardımcıları, kamu kurum müdürleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber