Bedensel engellinin motosikletini çaldılar

Adana'da doğuştan bedensel engelli 49 yaşındaki Ahmet Susam'ın evinin önüne kilitlediği engelli motosikleti, gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2013 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bedensel engellinin motosikletini çaldılar

Dışarıdan sigortasını yatırarak emekli olan ve halen bir emlakçıda çalışan engelli Ahmet Susam, önceki gün merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne kilitlediği motosikletinin yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü. Üniversite ve lise öğrencisi iki kızını okutmaya çalışan Susam'ın motosikleti çalınınca hayatı alt üst oldu.

Evinden 10 metre ilerideki marketten ekmek almak için bile duvarlara tutunarak yürüyebilen Susam, hırsızların vicdana gelip motosikletini getirmesini istedi. Motosikletin sadece kendisinin değil, eşi ve eğitimlerini sürdüren kızlarının da hayatının devamını sağladığını ifade eden Ahmet Susam şöyle dedi:

"Motosiklet benim elim ayağım. Benim gibi engelli olan eşim ile birlikte dışarı çıkıp tüm işlerimizi görebiliyorduk. Yürüyemediğim için dışarıya çıkamıyorum, işlerimi takip edemiyorum. Sanki eve hapsoldum. Hırsızların vicdana gelip, motosikletimi geri getirmesini istiyorum."

Çalınan motosiklet, polis tarafından da aranıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber