Yangında bir ev bir ahır bir depo kül oldu

Düzce'de elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında bir ev, bir ahır ve bir depo kül olurken beş büyükbaş hayvan yanarak telef oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Mart 2013 21:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangında bir ev bir ahır bir depo kül oldu

Düzce'de elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında bir ev, bir ahır ve bir depo kül olurken beş büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Yangın, saat 18.30 sıralarında Düzce merkeze bağlı Günbaşı Köyü'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde Faruk Bekar'a ait tek katlı ahşap evin çatı kısmında elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler kısa sürede ahşap evi sararken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Köylülerde ellerinde hortum ve kovalarla yangını söndürmek için seferber oldu. Bir yandan alevlere müdahale eden köylülür bir yandan da evdeki eşyaları kurtarmaya çalıştı. Rüzgarında etkisiyle alevlerin ahır ve depoya sıçramasının ardından olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden takviye ekipler sevk edildi. Yangın, yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından güçlükle söndürüldü. Yangında bir ev, bir ahır ve bir depo kül olurken beş büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber