'Kozan OSB'ye meslek lisesi arayışı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi Bakanlığı'nın ortak çalışması neticesinde Kozan Organize Sanayi bölgesi içerisine OSB Özel mesleki ve teknik lise yapılması konusunda toplantı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 17:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kozan OSB'ye meslek lisesi arayışı

Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Milli Eğitim Bakanlığı özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Gurup Başkanı Ali Karagöz ve Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünde Gurup Başkanı Tunay Alkan, Adana Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, Kozan Belediye Başkan yardımcısı Zehra Özgan, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Ticaret Odası Başkanı Yaşar Çelen, KOSB Müdürü Fatih Aydın ile ilçede bulunan okul müdürleri ve özel dershanelerin yöneticileri katıldı.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, "KOSB imar planında 14, 723 m2 lik mesleki eğitim tesis alanı bulunuyor. Bu alanın burada bulunması bakanlık yetkililerini ve yatırım yapmak isteyenler tarafından Eğitim tesisinin Kozan OSB'de hızlı bir şekilde kurulabileceği konusunda sevindirdi. Proje faaliyete geçerse öğrenci başına 3 bin 500 ile 5 bin TL arasında hibe desteği sağlanacak. Bu çerçevede iş adamlarımızı yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber