Mutfak tüpü patladı: 1 yaralı

Karaman'da bir derneğin mutfak kısmında gaz kaçağı edeniyle mutfak tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 08:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mutfak tüpü patladı: 1 yaralı

Karaman'da bir derneğin mutfak kısmında gaz kaçağı edeniyle mutfak tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı. Tost yapmak için mutfağa girdiği öğrenilen ve vücudunda yanıklar oluşan Abdullah Yalçıner hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde bulunan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin mutfak kısmında meydana geldi. İddiaya göre, dernek üyesi olduğu öğrenilen Abdullah Yalçıner, karnının acıkması üzerine mutfağa girdi. Yalçıner tost yapmak için girdiği mutfakta tüpden sızan gazı fark etmeyerek tost makinesinin altını yakmak istedi. Yalçıner, çakmağını ateşlediği sırada mutfakta büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu Abrdullah Yalçıner vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Yalçıner, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. APARTMAN SAKİNLERİ BİNAYI BOŞALTTI

Patlamanın ardından dernek içerisinde bulunan eşyalar yola fırladı. Tekrar bir patlamanın meydana gelebileceğinden korkan apartman sakinleri kısa süreliğine binayı boşalttı. Olay yerine gelen doğalgaz ve elektrik firması yetkilileri binayı kontrol etmesinin ardından apartman sakinleri tekrar evlerine döndü. Trafiğe kapatılan yol ise yaklaşık 1 saat sonra temizlik çalışmalarının ardından ulaşıma açıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber