Bilecik'te spor ve yaşam alanına Muhsin Yazıcıoğlu ismi verildi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın başkanlığında toplanan nisan ayı meclis toplantısında, Hürriyet Mahallesi'nde yapılan spor ve yaşam alanına BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilecik'te spor ve yaşam alanına Muhsin Yazıcıoğlu ismi verildi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın başkanlığında toplanan nisan ayı meclis toplantısında, Hürriyet Mahallesi'nde yapılan spor ve yaşam alanına BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi verildi.

İl Özel İdaresi'nde gerçekleşen toplantının meclis gündeminde belediye encümeni seçimi, belediye meclisi çalışma yönetmeliğinin 22. maddesi gereği denetim komisyonu raporunun okunması suretiyle bilgi verilmesi, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan spor kompleksine isim verilmesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Kültür ve Kongre Merkezi'ne isim verilmesi, imar konuları ve taşınmaz mal alımı konuları görüşüldü.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik için Şeyh Edebali'nin çok önemli yeri olduğu için yeni yapılan kültür ve kongre merkezine Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi ismini verdiklerini bildirdi.

Toplantıda ayrıca, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 33. maddesi gereğince gizli oyla gerçekleşen üç belediye encümenliğine Süleyman Özdemir, İbrahim Uludağ ve Şükrü Selöz seçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber