Küfür etti diye 33 yerinden bıçaklamış

Çorum'da 66 yaşındaki Selvet Güden'i 30 yerinden bıçaklayıp öldürmekten tutuklu olarak yargılanmasına başlanan 54 yaşındaki Ekrem Aydın, "Ablama küfür etti ben de 30 yerinden bıçakladım" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küfür etti diye 33 yerinden bıçaklamış

Olay, geçen Ocak ayında Çorum'un Gülabibey Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana geldi. Almanya'dan emekli 2 çocuk babası Selvet Güden, daha önceden aralarında husumet bulunan komşusu Ekrem Aydın ile kavga etti. Kavga sırasında Aydın, iddiaya göre komşusu Selvet Güden'i elindeki bıçakla önce boğazını kesti, ardından 30 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Ablası Nurdane Temur ve eniştesi Veysel Temur da azmettirmek suçundan tutuklandı.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlanan Ekrem Aydın, "Ben o gün hastaneden gelmiştim. Eve girip yemek yedim. Bir de sigara içeyim diyerek bahçeye çıktım. Ara sıra tartıştığımız komşum olan Selvet Güden yanıma geldi ve bana küfür etti. Ardından da ablama küfretti. 'Komşunun olduğu yerde küfür olmaz' dedim. Beni dinlemedi. Kafama silahla vurdu, ben de eve gidip bıçak aldım ve her tarafına bıçağı sokup öldürdüm" dedi.

Azmettirmek suçundan tutuklu bulunan abla Nurdane Temur ise, "Kardeşim bu kişiyle birkaç kez kavga etmişti. İddialarda kocamla benim azmettirdiğim söylendi ve biz boş yere tutuklu yargılanıyoruz. O gün ben televizyonda dizi seyrediyordum. Dalmışım o sıra da kardeşim benim evime gelmiş ve bıçak alıp şahsı öldürmüş" diye konuştu.

Tutuklu yargılanan eniştesi Veysel Temur da, "Ölen kişi benim için saygı değer bir komşuydu. Selvet ile Ekrem arasında ara sıra kavga olurdu. Hatta olaydan bir hafta öncede kavga etmişlerdi. Ben cinayetin olduğu sırada evde değildim. Eve gittiğimde cinayet olayı ile karşılaştım. Polisi arayan benim. Vicdanen çok rahatım, benim bu cinayetle yakından uzaktan hiçbir ilgim yok" diyerek savunma yaptı.

Nurdane ve Veysel Temur çiftinin tutuksuz yargılanmasına karar verilip duruşma ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber