Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile yakalanan 2 kişi, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, zanlıların ikametgahlarında yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2013 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile yakalanan 2 kişi, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, zanlıların ikametgahlarında yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar neticesinde, H.U. (19) ve A.B. (54) isimli şahısların uyuşturucu maddi ticareti yaptıkları tespit edildi. Dün gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramada, 42 adet ecstasy hap, 31 adet satışa hazır halde paketlenmiş toplam 24 gram esrar maddesi, 19 adet satışa hazır halde paketlenmiş toplam 3 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Adli mercilere sevk edilen zanlılar, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin, bir insanlık suçu olan uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadele konusundaki çalışmalarına kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber