Eroin bağımlısının feci sonu

Adana'da iki koluna yüksek dozda eroin enjekte eden uyuşturucu bağımlısı hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2013 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eroin bağımlısının feci sonu

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşında 7 yıldır eroin kullanan Cüneyt Kara, Ziyapaşa Mahallesi'nde tren hattı yanında ıssız bir yere geldi. Burada bir süre kendine enjekte edeceği eroini hazırlayan Kara, daha sonra kolunu kemeri ile sıkarak damar yolundan eroini enjekte etti. Kara, daha sonra diğer koluna da aynı yöntemle eroin enjekte edince yüksek doz eroinden dolayı kendinden geçti. Issız bir yer olduğu için bir süre Kara'yı kimse görmedi. Yüksek dozda eroin aldıktan yaklaşık 15 dakika sonra bir vatandaş tren yolu boyunca giderken birinin hareketsiz yattığını gördü.

Bunun üzerine hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kara'yı kontrol etti, kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı ancak Kara ölmüştü. İki kolunda da şırınga olan Kara, daha sonra otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Adana'da 3 gün öncede polisin yaptığı operasyonda 153 kilo eroin ele geçirilmişti. Adana'da ortalama ayda 1-2 kişi yüksek doz eroin aldığı için hayatını kaybediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber