Sınıf Öğretmenleri ödevlerini başarıyla tamamladılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2005 13:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖDEVLE BAŞLAYAN YARDIM

Turizm ve Çevre Dersi'nde hocalarının vermiş olduğu ödevi yerine getirmek için yola çıkan Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri Atakan Öz, Gülten Keskin, Seval Can, Handan Koca ve Münire Mütevelli, önemli bir hizmete imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

4 yıllık okulu 3 yılda bitirme başarısını gösteren ve Kastamonu'nun ilçesi olan Doğanyurt'un Taşlıpınar Köyü'ndeki okulda görev yapan arkadaşları Yasemin Kaplan ile irtibata geçen fakülte öğrencileri, aralarında toplayacakları parayla planladıkları yardımı genişletince, 3 köye yetecek malzeme aldı. Kastamonu esnafının kendilerine verdiği destekten mutlu olan öğrenciler, topladıkları kırtasiye ve giyecek malzemelerini önceki gün Fakülte Genel Sekreteri'nin tahsis ettiği bir araçla Doğanyurt'un Taşlıpınar Köyü'ne götürdü. Ödevle başladıkları hayır işinin kendilerini son derece duygulandırdığını belirten öğrenciler, "Köy okulunda sınıfa girdiğimizde bir sürprizle karşılaştık.

Okul öğrencilerinin tamamı İstiklal Marşı'mızın tüm kıtalarını ezbere biliyorlardı. Onlara götürdüğümüz yardım malzemelerini dağıtırken gözlerindeki ışıltıyı gördük.

Bizim böylesine bir hayır işini gerçekleştirmemize ödev vererek yardımcı olan hocamız Muharrem Avcı'ya, bizleri kapılarından boş çevirmeyen asil Kastamonu esnafına yürekten teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber