Okul müdürü ve öğretmenin darp edildiği iddiası

Marmaris'te öğretmenler, meslektaşlarının bir öğrenci velisi tarafından darp edilmesine tepki gösterdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2013 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris'te okul müdürü ve bir öğretmenin öğrenci velisi tarafından darp edildiği iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 75. Yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde eğitim gören iki kız öğrenci, tuvalette tartıştı. Tartışmanın ardından kız öğrencilerden birisinin ağabeyi O.U (23) okula geldi. Zanlı, okul önünde kardeşi ile tartışan 15 yaşındaki kız öğrenciyi darp etmeye başladı. Olayı gören öğretmen Sedat Sarıoğlu ve okul müdürü Alpaslan Selçuk, duruma müdahale etti. Yaşanan arbede sırasında okul müdürü ve öğretmenin darp edildikleri iddia edildi.

Öğretmenlerin şikayeti üzerine O.U gözaltına alınarak Marmaris Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olay üzerine Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, yönetici ve çok sayıda öğretmen okula geldi. Basın açıklaması yaparak tepki gösteren öğretmenler, meslektaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aldoğan, yaptığı açıklamada, ''Bir kız öğrencimize şiddet uygulanırken okul müdürümüz en doğrusunu yaparak olaya müdahale etmiş. Bu sırada gözünün üstüne yumruk yemiş. Kimsenin kimseye vurma lüksü yok. Şiddetin her türlüsüne karşıyız, öğretmenler böyle bir muameleyi hak etmiyor. Olay polise intikal etti, gereken yapılacaktır'' dedi.

Zanlının kendisini darp etmesinin yanı sıra tehdit de ettiğini ifade eden okul müdürü Selçuk ise bir kız öğrenciye sokak ortasında şiddet uygulanmasının çok kötü bir olay olduğunu dile getirdi.

Okul müdürü ve darp edilen kız öğrencinin sağlık kontrolünden geçirildikleri ve rapor verildiği öğrenildi.

Zanlının, ifade işleminden sonra mahkemeye sevk edileceği bildirildi.

Muhabir: Levent Kişi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber