Çete operasyonunda 19 tutuklama

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 25 kişiden 19'u tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çete operasyonunda 19 tutuklama

Antalya'nın Serik İlçesi'nde, suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 25 kişiden 19'u tutuklandı.

Aralarında Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş.'nin de bulunduğu 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 aylık aylık teknik ve fiziki takibin ardından geçen salı günü Serik İlçesi'nde faaliyet gösteren suç örgütüne yönelik operasyon başlattı. Operasyon kapsamında 35 kişi gözaltına alındı, 10'u polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. KOM Şube'de ifadeleri alınan aralarında Serik Ülkü Ocakları eski Başkanı K.K. ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş'nin de bulunduğu 25 kişi dün sabah Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Saat 04.30'da biten yargılama sonucunda Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Serik Ülkü Ocakları eski Başkanı K.K. ile A.K.D., S.D, Ö.K., D.T., D.D., H.B, M.B,. A.K., Ö.K., A.A., İ.E, A.Y., K.K., M.Ç., Y.E., G.G., H.A. ve R.K., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇOK SAYIDA SUÇ

Ev, araç kurşunlama, hürriyetten yoksun bırakma, nitelikli yağma, ihaleye fesat karıştırma, cinsel saldırı ve darp suçlarına karıştıkları öne sürülen şüphelilerin esrar içtikten sonra yoldaki bir kadını ıssız yere götürüp tecavüz ettiği, engelli bir vatandaşı da depoya kapattıktan sonra sopalarla dakikalarca dövdüğü ve bunu kameraya aldıkları ortaya çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber