Bakan Şahin'e seyyar satıcı markajı

Edirne ziyareti sırasında Selimiye Cami'ni gezen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, cami çıkışı seyyar satıcılar tarafından abluka altına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Şahin'e seyyar satıcı markajı

Edirne ziyareti sırasında Selimiye Cami'ni gezen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, cami çıkışı seyyar satıcılar tarafından abluka altına alındı.

TOKİ tarafından dar gelirli ailelere yönelik yapılan sosyal konutların anahtar teslimini yapmak üzere Edirne'ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Edirne'nin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Sultan İkinci Bayezid Külliyesi ile Selimiye Cami'ni ziyaret dolaşan Bakan Şahin, Selimiye Cami çıkışında zor anlar yaşadı.

Bakan Şahin, cami etrafında muska satarak geçimini sağlayan kadınlardan alışveriş yapmak istedi. Bir anda etrafını saran kadınların arasında kalan Şahin'in yardımına korumaları yetişti. Bakan Şahin, her bir satıcıya 100'er TL verdi.

Bakan Şahin, daha sonra partisinin siyaset akademisi tarafından düzenlenen "Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler" toplantısına katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber