Giresun'da kazada hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

Giresun'un Tirebolu ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Giresun'da kazada hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden Giresun'da bir çok amatör futbol takımlarının formasını giyen Mert Birleş Hacı Miktad Camisinde, İşadamı Köksal Karadağ ve MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Ayhan'ın ise

Burhaniye köyünde öğlen namazına müteakiben cenaze namazları kılındı.

Amatör futbolcu Mert Birleş'in cenaze namazına Vali Dursun Ali Şahin, Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresun ASKF Başkanı Mehmet Güngör, futbolcu arkadaşları ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ali Ayhan ile Köksal Karadağ Burhaniye köyündeki aile kabristanlıklarına, futbolcu Mert Birleş ise Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

Kaza, Giresun'un Tirebolu ilçesinde önceki gün meydana gelmişti. Trabzon'dan, Giresun istikametine gitmekte olan Köksal Karadağ idaresindeki 28 AY 940 plakalı otomobil Tirebolu'nun Bada mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sahildeki kayalıklara uçtu. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Köksal Karadağ (39),Ali Ayhan (45) ve Mert Birleş (27) olay yerinde hayatını kaybederken, Sercan Sarı (25), Sedat Tozlu (31) ve Mustafa Gökhan Yamak (25) ise yaralanmıştı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber