ATSO'dan baroya ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu ve oda üyeleri, Adıyaman Baro Başkanlığı'na 7 ay önce seçilen Abdullah Tel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2013 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ATSO'dan baroya ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu ve oda üyeleri, Adıyaman Baro Başkanlığı'na 7 ay önce seçilen Abdullah Tel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, "Bugün gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öncelikle kendilerine kendi adıma ve yönetim kurulu üyelerim adına hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. Baro hepimizin bildiği gibi önemli bir kurumdur. Günümüz dünyasında daha çok önem arz ediyor. Bunun sebebi artık Türkiye'nin yeni bir sivil anayasanın hazırlandığı bir süreçte baro başkanlığını yapmakta önemli bir görev olsa gerek. Çünkü bir ülkede hukuk yoksa hiçbir şey olmaz. Doğruluk temennileri hukuk üzerine kurulmuştur. Bu açıdan biz hukuku önemsiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Baro Başkanı Abdullah Tel'i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Baro Başkanı Abdullah Tel, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber