Manisa'daki müftüler toplandı

Manisa ve ilçelerinde görev yapan müftüler, aylık olağan toplantılarını Köprübaşı'nda yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'daki müftüler toplandı

2013 yılının 4. müftüler toplantısı köprübaşında gerçekleştirildi. Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan başkanlığında yapılan toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen yazıların değerlendirilmesi yapıldı. Toplantı öncesi Manisa Müftüsü Sinan Cihan, Köprübaşı Kaymakamı Recep Höl ve Belediye Başkanı Zafer Mergen ile bir araya gelerek sohbet etti. Müftü Cihan, Müftülük hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi hususunda Kaymakam Höl'ün göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.

Kaymakam Höl, ilçedeki bütün kurumların hizmetlerinin en üst düzeyde olmasını arzuladığını, bu noktada Müftülük de dahil olmak üzere bütün kurumlara yol göstermeye çalıştıklarını ifade etti. İl Müftüsü Sinan Cihan da, diğer ilçelerde olduğu gibi Köprübaşı Müftülüğü'nün hizmetlerinin de takdire şayan olduğunu ifade etti.

Köprübaşı Müftülüğü ev sahipliğinde 15 ilçe müftüsünün de katılımı ile toplantı yapıldı. Toplantı hakkında bilgi veren Köprübaşı Müftüsü Müftüsü Hakan Türe, "Toplantıda personel, irşat hizmetleri, hizmet içi eğitim konularında istişare mahiyette bilgi alışverişinde bulunuldu" dedi.

Toplantının bitiminde ilçe müftüleri, toplantıya ev sahipliği yapan Köprübaşı Müftüsü Türe'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber