Ev hanımları ile polislerin voleybol maçı nefes kesti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Polis Teşkilatının 168.kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilçedeki ev hanımlarından oluşan voleybol takımı, polislerle gösteri maçı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ev hanımları ile polislerin voleybol maçı nefes kesti

Oldukça çekişmeli geçen maçı ev hanımları 2-0 kazandı.

Alaplı'da Konak Mahallesi'nde bir grup ev hanımın kurduğu voleybol takımı, Alaplı Emniyeti tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına kurum olmadıkları için katılamazken, emniyet müdürlüğü ile final maçı öncesinde bir gösteri maçı yaptı. Ev hanımlarından oluşan voleybol takımı ile Alaplı Emniyet Müdürlüğü voleybol takımı arasında oynana gösteri maçı nefes keserken, ev hanımları maçı 2-0 kazandı. Maç bitiminde büyük coşku yaşayan ev hanımları polislerin 168. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Ev hanımlarından Şerife Avlar, ev hanımları olarak amatörce bir grup oluşturarak voleybol takımı kurduklarını söyledi. Polis haftası dolayısıyla düzenlenen voleybol turnuvasına destek amaçlı gösteri maçı yaptıklarını belirten Avlar, "Biz ev hanımları olarak amatörce bir grup oluşturduk. Kapalı Spor salonunda hafta iki kez voleybol oynamaya başladık. Sadece ev hanımları olarak oynuyoruz. Dışarıdan hiçbir kimse yok aramızda arkadaşlarımızla beraber kimseden yardım almadan amatörce oynuyoruz. Polis haftası dolayısıyla bizde destek vermek amacıyla buraya geldik. Biz aslında bu turnuvaya başvurduk, gerekli evraklarımızı hazırladık, formlarımızı doldurduk ama kurum olmadığımız için bizi turnuvaya almadılar. Ama turnuvanın final maçından önce sizle bir maç oynarız dediler. Ev hanımları olarak bize herkese açığız beraber oynayalım,

takımlar kuralım, burada gençlerimizde bizden etkilenerek voleybol oynamaya başladılar. Böyle böyle tüm ev hanımlarına da örnek oluruz. Alaplı'da ev hanımlarına yönelik sosyal faaliyetler maalesef yok, kar kış demeden bu spor salonuna geliyoruz ama bize destek veren de yok ama biz durmayacağız, oturmayacağız. Alaplı'da tüm ev hanımlarına örnek olacağız sporun her türlü faaliyetini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ev hanımlarından Vahide Kalyoncu da, "Arkadaşlarımızın bu azmini görünce bende onlarla birlikte olmaya karar verdim. Zaten bütün sosyal faaliyetlere elimden geldiğince örnek olarak katılmaya çalışıyorum. Ev hanımlarını da canı gönülden destekliyorum her zaman onlarla birlikteyim onların yanındayım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber