Köyrüköy'de O'nu en güzel kim anlatır yarışması

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Köprüköy İlçesi ortaokullar arası "O'nu En Güzel Kim Anlatır" adlı yarışma düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köyrüköy'de O'nu en güzel kim anlatır yarışması

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Köprüköy İlçesi ortaokullar arası "O'nu En Güzel Kim Anlatır" adlı yarışma düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Köprüköy İlçesi'nde ortaokullar arası Peygamber Efendimiz (SAV) 'i en güzel şekilde anlatabilmek için "O'nu En Güzel Kim Anlatır" adlı yarışma düzenlendi.

Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Uzun'un yaptığı yarışmaya İl Milli Eğitim Şube Müdürü, Horasan ilçesi Milli Eğitim Şube Müdürü, Köprüköy Belediye Başkanı, Yağan Belediye Başkanı katıldı.

Yarışmada İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, İlçe Vaizi Eyüp Kalkan, Yağan Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Mümine Kilit, Köprüköy Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Esra Kars, Köprüköy Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yusuf Kotan jüri üyeliği yaptı. 12 okulun katıldığı yarışmada duygu dolu anlar yaşandı. Çocuklarımız Peygamber Efendimiz (SAV) 'i en güzel şekilde anlatmaya çalıştılar. Yarışmanın sonucunda Emre köy Ortaokulu öğrencilerinden Sevda Karadaş birinci, Yağan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Medine Ergeni ikinci, Eğirmez ortaokulu öğrencilerinden Fatma Demir üçüncü oldu. Yarışmada birinci olan öğrenciye tablet Bilgisayar, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere çeyrek altın hediye edildi. Yarışmaya katılan diğer öğrencilere ise kitap ve saat hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber