Küçük kaşifleri öğretmenlere anlattı

Buca'daki anaokulu öğretmenleri bakımını yaptıkları yaş gruplarındaki çocukların davranışlarını Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Gökhan Tekin'den dinledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küçük kaşifleri öğretmenlere anlattı

Buca'daki anaokulu öğretmenleri bakımını yaptıkları yaş gruplarındaki çocukların davranışlarını Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Gökhan Tekin'den dinledi. Öğretmenler daha sonra el sanatları becerileri konusunda teknik eğitimden geçti.

Buca Belediyesi, Koşan Adımlar Anaokulu ve Papirüs Kırtasiye işbirliği ile düzenlenen seminere ilçedeki anaokullarında eğitmen olarak görev yapanlar katıldı. Türkiye'nin birçok ilinde ve yurt dışında seminerler veren Uzman Gökhan Tekin, Buca'da ilk kez bir eğitim çalışması yaptı.

Tekin, anaokuluna giden 0-2 yaş, 2-4 yaş ve 4-7 yaş arasındaki çocukların davranışlarını, ailelerin çocuklarıyla olan iletişimlerini ve öğretmenlerinin konuya nasıl yaklaşmaları gerektiğini örneklerle anlattı.

Çocukların doğumundan 2 yaşına kadar geçen sürede aileyi, daha sonra çevresini keşfettiğini anlatan Gökhan Tekin, çocuklukta başlayan bazı öfkelerin ileriki yaşlarda olumsuz biçimde kişilere yansıdığına dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber