Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarıyla köy okuluna yardım götürdüler

Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu 7-D sınıfı öğrencileri biriktirdikleri harçlıklar ve velilerinin katkılarıyla bir köy ilkokulunun boya ve badanasının yanı sıra tadilatını da yaptırıp, öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiye ve diğer araç gereçleri de sağladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Nisan 2013 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarıyla köy okuluna yardım götürdüler

Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu 7-D sınıfı öğrencileri biriktirdikleri harçlıklar ve velilerinin katkılarıyla bir köy ilkokulunun boya ve badanasının yanı sıra tadilatını da yaptırıp, öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiye ve diğer araç gereçleri de sağladı.

Fethiye Merkezi Atatürk Ortaokulu 7-D sınıfı öğrencileri Fethiye'nin Sahil Ceylan Köyü'ndeki 4 derslikli ilkokulunun iç ve dış tadilatıyla tüm boya ve badana işlerini gerçekleştirdiler. Ana sınıfına oyuncaklar, oyun hamurları ve kırtasiye yardımı yapılırken, sınıflara yeni tahtalar yapılıp, Türk Bayrağı asıldı. Parktaki oyun parkları boyanıp, çocuk oyunları, çizimleri gerçekleştirilirken, öğrenciler diş taramasından geçirtildi. Okula bir kütüphane de kazandırılırken, okuma ve test kitapları hediye edildi. Okulun büyük eksiği olan fotokopi makinesi de kazandırılırken, tuvalet ve lavaboların bakımı yapılıp, bol bol temizlik malzemesi sağlandı.

Öğrencilerin oyun oynamaları için futbol ve voleybol toplarının da sağlandığı okula Kaymakam Ekrem Çalık, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Merkez Atatürk Ortaokulu Müdürü Ercan Tuna, öğretmenler ve öğrenciler ziyarette bulunup, Sahil Ceylan Köyü İlkokulu öğrencilerine hediyeler vererek, yeni okulu gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber