Gebze'de soygun girişimi

Gebze ilçesinde, akıllara durgunluk veren bir soygunluk girişimi yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2013 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gebze'de soygun girişimi

Olay, Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi'nde faaliyet gösteren Yürük Kuyumculuk'ta meydana geldi. Kuyumcu

dükkanı kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce soyulmak istendi. Hırsızların soygunda kullanmak istediği yöntem

görenleri hayrete düşürdü. Şahin Yörük ve Resul Yörük'ün isletmeciliğini yaptığı Yürük Kuyumculuk'a gece saat 01.00 sularında hırsızlar girmeye çalıştı. İlk önce gözcü hırsızın yaya olarak geldiği ve inceleme yaptığı dükkana daha sonra diğer hırsızlar çalıntı olduğu tahmin edilen araçla geldi.

Araçla dükkanın kapısını kırmayı kafalarına koyan hırsızlar, kaldırımın olması sebebiyle dükkanın kapısına hızla vuramayarak yavaşça gelmek zorunda kaldı. Araçlarıyla geri gelerek dükkanın girişini zorlayan hırsızlar defalarca kapıya çarparak girişi açmak istedi. Altı denemeden sonra

hırsızlar girişin yeterince büyük olmadığını anlayınca son birkaç deneme daha yaptı.

Bu sırada bina sahibinin hırsızlara bağırmasını ilk etapta umursamayan hırsızlar kısa bir süre daha dükkana girmeye çalıştı. Daha sonra ortalığın karışma ihtimaline karşın panikleyen hırsızlar elleri boş şekilde geldikleri araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Kısa süre sonra olay yerinde toplanan kalabalık emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri, kuyumcu dükkanına ait güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık zanlıları hakkında soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber