Başsavcılık: Savcı Gök'ün evinde 6 boş kolonya şişesi yok

Samsun'da geçen cuma günü Adliye Lojmanı'ndaki evinde ölü bulunan Cumhuriyet Savcısı 41 yaşındaki Murat Gök ile ilgili çıkan haberler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Nisan 2013 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başsavcılık: Savcı Gök'ün evinde 6 boş kolonya şişesi yok

Samsun'da geçen cuma günü Adliye Lojmanı'ndaki evinde ölü bulunan Cumhuriyet Savcısı 41 yaşındaki Murat Gök ile ilgili çıkan haberler üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı. Savcı Gök'ün evinde 6 boş kolonya şişesinin bulunduğu iddialarının yalanlandığı açıklamada, kesin ölüm nedeninin ise Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan raporun ardından belirleneceği kaydedildi.

İzmir'de özel yetkili savcı olarak görev yaparken 'Süper Savcı' olarak anılan ve 2009 yılından bu yana Samsun'da görev yapan Murat Gök'ün ölümü ile ilgili soruşturma sürüyor. Geçen cuma günü İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi Adliye Lojmanları'ndaki evinde koruması tarafından koltukta oturur durumda ölü bulunan, psikolojik sorunlar yaşayan, bel fıtığı rahatsızlığı bulunan ve karaciğer ile böbrek yetmezliği tedavisi gören savcı Gök ile ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaptı.

Karaciğer nakli için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran savcı Murat Gök'ün ölümünün çok yönlü araştırıldığı belirtilen açıklamada, "Evde 6 boş kolonya şişesinin bulunduğu iddiaları asılsızdır. Murat Gök'ün kesin ölüm nedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun tamamlanmasının ardından açıklanacaktır. Bu konuyla ilgili soruşturmayı Cumhuriyet Başsavcılığı bizzat yürütmektedir. Olay yeri incelemesi standarttır. Alınması gerekenler alınmıştır. Savcı Murat Gök'ün ölümüyle ilgili Adli tıp raporunun hazırlanmasının ardından gerekli açıklamada yapılacaktır" denildi.

Öte yandan Savcı Murat Gök'ün ölü bulunduğu evde birisi boş 2 kolonya şişesi, sehpanın üzerinde sigara paketi, su içtiği bardak ve sehpanın yanında da su bidonu bulunmuştu. Savcı Murat Gök'ün karaciğer ve böbrek yetmezliğinden sık sık rahatsızlandığı ve kolonyayı da ferahlamak için eline ve yüzüne sürdüğü belirtilmişti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber