Tokat'ta cezaevinde fidan dikimi

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çamlıbel'de bulunan T Tipi ve Açık Ceza infaz kurumlarında fidan dikim programı düzenlendi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Nisan 2013 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tokat'ta cezaevinde fidan dikimi

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çamlıbel'de bulunan T Tipi ve Açık Ceza infaz kurumlarında fidan dikim programı düzenlendi.

Programa katılan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve il protokolü, burada 880 kişi bulunan kapalı cezaevini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarının alınmadığı cezaevinde yaklaşık yarım saat kalan Vali Taşkesen, daha sonra beraberindekilerle birlikte açık cezaevi sınırları içerisinde düzenlenen fidan dikim programına katıldı.

Bir gazetecinin çıkışta 'Cezaevinden çıktınız, geçmiş olsun.' şeklindeki esprili sözlerine üzerine Vali Taşkesen, "Allah kalanları da çıkarsın inşallah. Biz çıktık, İnşallah onlar da çıkar." dedi.

'HUZURLU BİR CEZAEVİ'

Tokat Cezaevi'ni ilk defa gezdiğini söyleyen Vali Taşkesen, "Eski bir insan hakları başkanı olarak, cezaevi izleme kurulları ile yakın çalışmış bir arkadaşınız olarak, son derece beğendim. Cezaevlerindeki uygulamalar çağ atlamış, rahatlıkla söyleyebilirim. Ben çok güzel buldum, huzurlu bir cezaevi." dedi. Daha sonra belirlenen alana çam fidanı diken Vali Taşkesen, bozulan ekolojik dengenin telafi edilmesi için ağaç dikmenin önemli olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber