Migros'tan kırtasiye, oyuncak ve çocuk kitaplarına yüzde 50 indirim

Migros Grubu, 20 21 22 23 Nisan tarihlerinde kırtasiye, oyuncak ve çocuk kitaplarında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2013 20:32, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Migros Grubu, 20 21 22 23 Nisan tarihlerinde kırtasiye, oyuncak ve çocuk kitaplarında yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, kampanyadan kendi çocukları ve sevdikleri için yararlanan müşteriler, isterlerse yarı fiyatına aldıkları bu ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığı ile hiç tanımadığı çocuklara hediye olarak gönderme fırsatı da bulacak.

19 yıldır yüz binlerce çocuğa, 23 Nisan haftası boyunca ücretsiz tiyatro seyretme imkanı sunan Migros'un Devlet Tiyatroları işbirliği ile sürdürdüğü 'Migros 23 Nisan Tiyatro Şenliği' kapsamında oyunlar, 12 ilde, 16 farklı oyun ve 52 temsil ile sahneleniyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Antalya, Erzurum, Konya, Sivas ve Van illerindeki Migros mağazalarını ziyaret eden herkes, alışveriş yapma şartı olmadan kasalardan alacakları rezervasyon fişleri ile bulundukları ildeki Devlet Tiyatrosu gişelerini ziyaret ederek bu fişleri istedikleri seans için ücretsiz bilete çevirebiliyor.

Migros Grubu, ayrıca Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında 20 21 22 23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncak, kırtasiye ve çocuk kitaplarının fiyatları yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli aldıkları bu ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı vasıtası ile hiç tanımadıkları çocuklara hediye olarak gönderebiliyor.

Grup, oyuncak, kırtasiye ve kitapların Türkiye'nin değişik illerinde bulunan TEGV'e ait etkinlik noktalarındaki çocuklara ulaştırılması için gerekli altyapı ve lojistik ağlarını da kuruyor.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber