Okul müdürü engelliye nöbet iddialarını yalanladı

Dalama Lisesi Müdürü Hakkı Demir, engelli hizmetliye açık havada nöbet tutturulduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2013 10:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul müdürü engelliye nöbet iddialarını yalanladı

okul müdürü tarafından "Hiçbir işe yaramadığı" gerekçesiyle kış boyunca giriş kapısında tekerlekli sandalye üzerinde nöbet tuttuğunu ileri sürülmüştü. Konunun basına yansımasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okula giderek okul müdürü ve engelli hizmetliyle görüşüp her hangi bir sıkıntı yaşanmadığını tespit etmişti.

Dalaman Lisesi Müdürü Hakkı Demir, yaptığı açıklama; "Ben insana değer veririm. Necati'ye bırakın iş yaptırmayı, ona elimden gelen her türlü desteği sağlamaya çalıştım ve çalışmaya da devam ediyorum. Hangi insan o ifade edilen sözleri kullanabilir? Bir insanı soğuk kış günlerinde içeri bırakmaz. ve daha da ağırı 'Hiçbir işe yaramıyorsun' ifadesini kullanabilir.

Biz eğitimciyiz. İnsanları dil, din, siyasi anlayış, dini inanç, ekonomik düzey, sosyal statü, etnik köken ayrımı gözetmeksizin sevmeyi öğretmeye çalışırız öğrencilerimize. Yaşlılarımıza sahip çıkmayı, onlara saygı göstermeyi, engelli yurttaşlarımıza yaşamı kolaylaştırma bilinci yerleştirmeyi en temel insani görevimiz olarak biliriz. Bu haberin benim kişilik haklarımı ihlal ettiği, beni, okulumu ve de Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü hedef aldığı açıktır. Beni tanıyanlar atılan bu iftiranın bana asla çamur sıçratamayacağını bilirler. Ne yazık ki, bütün Türkiye'nin beni tanıması olanaksızdır. Sosyal medyada, her türlü hakarete ve küfre maruz kaldım ve de kalmaya devam ediyorum.

Bu iddiaların art niyetli, insanlara komplo kurmayı ve bunun üzerinden bir şeyler devşirebilir miyizin hesabını yapanlar tarafından yapıldığı açıktır. Bu gerçekleri hizmetlimiz Necati Türker'de aynı şekilde doğrulayacaktır" dedi.

Okul Müdürü Hakkı Demir, iddiaları engelli hizmetli Necati Türker ile birlikte fotoğraf çektirerek yalanladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber